h

Nieuws van de afdeling

17 maart 2018

SP: Woensdag 21 maart SP stemmen

Foto: SP

Op woensdag 21 maart zijn de stembureaus in Bernheze open. In totaal 14 stuks. Stem op de SP als u een zelfstandige gemeente wilt houden. Maar de SP wil ook de zorg aan ouderen, gehandicapten en zieken verbeteren. Geen eigen bijdrage in de WMO meer. Meer uren hulp voor mensen die hulp nodig hebben. Er worden goedkope huur- en koophuizen gebouwd. Desnoods gaat de gemeente zelf bouwen. Geld en grond genoeg!

Lees verder
10 maart 2018

SP: Kies 21 maart SP. Eerlijk en actief.

Foto: SP

Op 21 maart zijn de verkiezingen voor een nieuwe gemeenteraad. De inwoners van Bernheze gaan naar de stembus. Met een stem op de SP bent u verzekerd van eerlijke en actieve raadsleden. SP raadsleden zetten zich belangeloos in voor een betere samenleving. Betaalbare huizen voor iedereen. Een zelfstandig gemeente, die niet gaat fuseren. Extra uren zorg voor ouderen en gehandicapten. Afschaffing van de eigen bijdrage in de WMO. Zomaar een paar puntjes uit het SP programma.

Lees verder
3 maart 2018

SP: Op naar de verkiezingen van 21 maart

Foto: Wim Roefs

Afgelopen week heeft iedereen van 18 jaar en ouder een stempas ontvangen. Hiermee heeft u 21 maart a.s. toegang tot de stembureaus in Bernheze. U kiest dan een nieuwe gemeenteraad. Een keuze voor de komende 4 jaar. De SP doet in Bernheze mee aan de verkiezingen. Een keuze maken is eerst terugkijken. Wat heeft een politieke partij gedaan de afgelopen 4 jaar? Zag u ze op straat? Waren ze in de wijken? Luisterden ze naar de mensen? Zomaar wat vragen die u kunt stellen voordat u gaat kiezen op 21 maart. Een keuze voor de SP is een goede keuze. Op de SP kunt u bouwen.

Lees verder
24 februari 2018

SP: Gaat U 21 maart SP stemmen?

Foto: Wim Roefs

Beste mensen uit Bernheze. Op 21 maart mag U naar de stembus. U kiest dan een nieuwe gemeenteraad. Dat is voor de komende vier jaar. Zo vlak voor de verkiezingen ziet u ineens veel activiteit. Politici willen uw aandacht trekken. Maar wat deden die politici de afgelopen 4 jaar? Zag u ze toen ooit? Nu met mooie praatjes komen en belastingverlagingen beloven? Is dat eerlijke politiek? De SP Bernheze ziet graag dat inwoners een bewuste keuze maken 21 maart.

Lees verder
17 februari 2018

SP: 21-03-2018 verkiezingen gemeenteraad

Foto: Jan Raaimakers

De verkiezingen voor een nieuwe gemeenteraad komen snel dichterbij. Over 4 weken is het zover. De inwoners van Bernheze kiezen een nieuwe gemeenteraad. De SP doet mee aan die verkiezingen. De SP Bernheze heeft lijst 3. De afgelopen jaren was de SP duidelijk aanwezig in de Bernhezer politiek. Niet alleen in de raadszaal, maar ook daarbuiten. En zeker ook bij de mensen thuis. Wie hulp nodig heeft kan altijd terecht bij de SP. Op 21 maart 2018 rekenen we op uw stem.

Lees verder
8 februari 2018

SP: Meer hulp aan ouderen die het zelf niet redden

Foto: SP

Meer hulp aan ouderen die het zelf niet redden. Dat antwoord kreeg de SP Bernheze van de inwoners bij de supermarkten. Mensen kiezen sociaal. Ze willen dat de gemeente goed voor onze opa’s en oma’s zorgt. Dat wil de SP ook. Maar de afgelopen jaren hadden onze ouderen, met een zorgvraag, het moeilijk. Verzorgingshuizen namen bijna niemand meer op. Bejaardenhuizen werden gewoon gesloten. De uren huishoudelijke hulp teruggeschroefd. Een koude wind.

Lees verder

Pagina's

U bent hier