h

Verkiezingsnieuws

27 januari 2022

SP kandidaten voor de gemeenteraad stellen zich voor.

De SP Bernheze kandidaten voor de nieuwe gemeenteraad stellen zich de komende weken aan de kiezers van Bernheze voor. Vandaag Gijs van den Broek (nr11)

Lees verder
14 mei 2018

Concept coalitieakkoord

A.S. woensdag wordt het concept coalitieakkoord besproken met de leden van SP Bernheze

Lees verder
17 maart 2018

SP: Woensdag 21 maart SP stemmen

Foto: SP

Op woensdag 21 maart zijn de stembureaus in Bernheze open. In totaal 14 stuks. Stem op de SP als u een zelfstandige gemeente wilt houden. Maar de SP wil ook de zorg aan ouderen, gehandicapten en zieken verbeteren. Geen eigen bijdrage in de WMO meer. Meer uren hulp voor mensen die hulp nodig hebben. Er worden goedkope huur- en koophuizen gebouwd. Desnoods gaat de gemeente zelf bouwen. Geld en grond genoeg!

Lees verder
3 maart 2018

SP: Op naar de verkiezingen van 21 maart

Foto: Wim Roefs

Afgelopen week heeft iedereen van 18 jaar en ouder een stempas ontvangen. Hiermee heeft u 21 maart a.s. toegang tot de stembureaus in Bernheze. U kiest dan een nieuwe gemeenteraad. Een keuze voor de komende 4 jaar. De SP doet in Bernheze mee aan de verkiezingen. Een keuze maken is eerst terugkijken. Wat heeft een politieke partij gedaan de afgelopen 4 jaar? Zag u ze op straat? Waren ze in de wijken? Luisterden ze naar de mensen? Zomaar wat vragen die u kunt stellen voordat u gaat kiezen op 21 maart. Een keuze voor de SP is een goede keuze. Op de SP kunt u bouwen.

Lees verder
24 februari 2018

SP: Gaat U 21 maart SP stemmen?

Foto: Wim Roefs

Beste mensen uit Bernheze. Op 21 maart mag U naar de stembus. U kiest dan een nieuwe gemeenteraad. Dat is voor de komende vier jaar. Zo vlak voor de verkiezingen ziet u ineens veel activiteit. Politici willen uw aandacht trekken. Maar wat deden die politici de afgelopen 4 jaar? Zag u ze toen ooit? Nu met mooie praatjes komen en belastingverlagingen beloven? Is dat eerlijke politiek? De SP Bernheze ziet graag dat inwoners een bewuste keuze maken 21 maart.

Lees verder
17 februari 2018

SP: 21-03-2018 verkiezingen gemeenteraad

Foto: Jan Raaimakers

De verkiezingen voor een nieuwe gemeenteraad komen snel dichterbij. Over 4 weken is het zover. De inwoners van Bernheze kiezen een nieuwe gemeenteraad. De SP doet mee aan die verkiezingen. De SP Bernheze heeft lijst 3. De afgelopen jaren was de SP duidelijk aanwezig in de Bernhezer politiek. Niet alleen in de raadszaal, maar ook daarbuiten. En zeker ook bij de mensen thuis. Wie hulp nodig heeft kan altijd terecht bij de SP. Op 21 maart 2018 rekenen we op uw stem.

Lees verder
8 februari 2018

SP: Meer hulp aan ouderen die het zelf niet redden

Foto: SP

Meer hulp aan ouderen die het zelf niet redden. Dat antwoord kreeg de SP Bernheze van de inwoners bij de supermarkten. Mensen kiezen sociaal. Ze willen dat de gemeente goed voor onze opa’s en oma’s zorgt. Dat wil de SP ook. Maar de afgelopen jaren hadden onze ouderen, met een zorgvraag, het moeilijk. Verzorgingshuizen namen bijna niemand meer op. Bejaardenhuizen werden gewoon gesloten. De uren huishoudelijke hulp teruggeschroefd. Een koude wind.

Lees verder
3 februari 2018

SP: Er komen 100 sociale huurwoningen bij!

Foto: Jan Raaimakers

De SP Bernheze is zeer gelukkig met het uitbreidingsplan De Erven. Daar worden namelijk 100 sociale huurwoningen gebouwd. Dat is 25% van het totaal aantal nieuwe woningen op de Erven. Straks kunnen mensen die het minder breed hebben hier terecht. Al jaren maakt de SP zich hard voor betaalbare huurwoningen. Eindelijk komt het ervan.

Lees verder
27 januari 2018

SP:100% inzet tegen armoede in Bernheze

Foto: SP Bernheze

Recente publicaties van het Centraal Bureau Statistiek (CBS) leren dat er 240.000 gezinnen leven in langdurige armoede. Daar komen nog de gezinnen bij die voor kortere tijd met armoede te maken hebben. De SP blijft zich inzetten om armoede te bestrijden. In Bernheze staat er een pakket aan maatregelen klaar om de gevolgen van armoede te verzachten. Voor kinderen wordt extra inzet gepleegd. Bernheze breidt het minimabeleid richting kinderen uit met twee voorzieningen.

Lees verder
20 januari 2018

SP: Gemeenschapshuis De Pas blijft behouden voor Heesch

Foto: Jan Raaimakers

De SP is een partij van duidelijkheid. Duidelijkheid vooraf! Zo ook over het gemeenschapshuis De Pas in Heesch. Dat blijft behouden. Veel organisaties, zoals bijvoorbeeld de KBO, vinden er een goed onderkomen. De leefbaarheid van een kern, is mede afhankelijk van een goed gemeenschapshuis. Doordat De Pas een theaterfunctie kreeg vanaf 2004, zijn er problemen met financiën. Maar geld mag nooit leidend worden bij gemeenschapsvoorzieningen!!

Lees verder

Pagina's

U bent hier