h

SP: Gaat U 21 maart SP stemmen?

24 februari 2018

SP: Gaat U 21 maart SP stemmen?

Foto: Wim Roefs

Beste mensen uit Bernheze. Op 21 maart mag U naar de stembus. U kiest dan een nieuwe gemeenteraad. Dat is voor de komende vier jaar. Zo vlak voor de verkiezingen ziet u ineens veel activiteit. Politici willen uw aandacht trekken. Maar wat deden die politici de afgelopen 4 jaar? Zag u ze toen ooit? Nu met mooie praatjes komen en belastingverlagingen beloven? Is dat eerlijke politiek? De SP Bernheze ziet graag dat inwoners een bewuste keuze maken 21 maart.

De SP is er altijd

Verkiezingstijd of niet, dat maakt voor de SP Bernheze niet uit. De SP zet zich steeds belangeloos in voor de inwoners van Bernheze. Voor jong en oud. Regelmatig ziet u de rode jassen van de SP in de straat of bij uw supermarkt. Luisteren naar de mening van de mensen. Wat willen mensen graag. Welke keuzes maken mensen? De SP werkt op basis van de stem van de inwoners aan een betere wereld. Dat blijft de inzet voor de komende vier jaar. Maar de SP heeft daarvoor uw stem hard nodig. De wereld wordt killer en steeds meer sociale zekerheid verdwijnt. De SP blijft knokken voor een zorgzame samenleving. Als iemand het zelf niet meer redt, dan helpen we hem of haar. Dat is samenleven zoals het hoort. De SP laat niemand aan de kant staan. De SP steunt verder de lokale ondernemers waar mogelijk. Vooral ondernemers die maatschappelijke verantwoording nemen heeft de SP hoog in het vaandel staan. De SP wil de leefbaarheid in alle 5 kernen van Bernheze verbeteren. De wensen van de bewoners zijn hier van groot belang. Bij de supermarkten en in de wijken luistert de SP steeds naar wat er leeft onder de inwoners. Kijk voor het SP verkiezingsprogramma 2018-2022 op: www.bernheze.sp.nl

Cor van Erp

SP Bernheze

Reactie toevoegen

U bent hier