h

Alweer de vierde editie van de SP Kinderlintjes Bernheze!

19 juni 2024

Alweer de vierde editie van de SP Kinderlintjes Bernheze!

Foto: Jan Raaimakers

Foto: SP
Welk kind verdient eigenlijk een lintje? Welke jongen of welk meisje moet er zeker bij zijn als komend najaar in Bernheze weer de SP Kinderlintjes worden uitgereikt? De organisatie roept buren, ooms en tantes op om snel aanmeldingen in te sturen. Ouders en juffen mogen dit ook doen.

 

Kinderlintjes zijn bedoeld om kinderen eens in het zonnetje te zetten voor het goeds of moois dat zij hebben gedaan hebben. Dit jaar op 2 november gebeurt dit voor de vierde keer in Bernheze en weer op die magnifieke locatie: kasteel Heeswijk.

   

Alle inwoners kunnen mee nadenken over de vraag welk kind een lintje verdient. Aanmelden kan tot 1 oktober. Wie een mailtje stuurt naar kinderlintjesbernheze@sp.nl ontvangt een inschrijfformulier. De SP legt de voorstellen ter beoordeling voor aan een jury. 

Reactie toevoegen

U bent hier