h

SP Bernheze bezoekt bewonerscommissie Emmaus

3 februari 2024

SP Bernheze bezoekt bewonerscommissie Emmaus

Foto: Mandy Jansen

De bewonerscommisie Emmaus organiseert twee keer per week allerlei activiteiten voor de bewoners van het Emmauscomplex naast Huize Heelwijk in Heesch. Dit soort initiatieven kunnen wij alleen maar toejuichen en ondersteunt SP Bernheze graag. Elkaar ontmoeten in combinatie met bewegen is namelijk belangrijk.

Werkbezoek door Maarten en Mandy

SP wethouder Maarten Everling is samen met SP raadslid Mandy Jansen en Jori Vermeulen (Lokaal Sportakkoord) een kijkje gaan nemen. Bewoners vertelden enthousiast dat ze door deze activiteiten meer buiten de deur komen en meer bewegen. Maar daarnaast ook dat zij nu veel beter weten wie er allemaal in het Emmaus complex wonen. Dit is wat de SP Bernheze heel graag ziet. Mensen raken zo meer betrokken bij elkaar. Complimenten vanuit de SP Bernheze voor het bestuur van de bewonerscommissie die met zoveel inzet en gedrevenheid keer op keer deze activiteiten organiseren. Uiteraard hartelijk bedankt voor de gastvrijheid.

Mandy

Jansen Raadslid SP

Reactie toevoegen

U bent hier