h

SP Bernheze: Verder met een sociaal Bernheze in 2024

2 januari 2024

SP Bernheze: Verder met een sociaal Bernheze in 2024

Foto: Geert van der Wielen

Veel geluiden bereiken de SP Bernheze. Mensen maken zich zorgen over wat er komt. De SP Bernheze begrijpt dat. Wat betekent een nieuwe regering in Den Haag voor de mensen in de straat? Krijgen we nu nog meer marktwerking op de woningmarkt, in de zorg en op de energiemarkt? Immers een uiterst rechts kabinet met NSC, BBB, VVD en PVV komt eraan. Ondanks dat men graag links overal de schuld van geeft is de praktijk 100% anders. Dat we voor iedereen zorgen en iedereen een plek geven is links beleid uit het verleden! Daar is de SP trots op.

Wat brengt 2024?

Ook voor de inwoners van Bernheze wordt het spannend in 2024. Bernheze is een sociale gemeente. In Bernheze laten we mensen niet in de steek. Er goed stelsel van voorzieningen voor mensen die het moeilijk hebben. Veel steun voor verenigingen en sportclubs. We laten niemand in de steek in Bernheze. Daar staat se SP Bernheze pal voor. Gelukkig weten inwoners de SP Bernheze regelmatig te vinden als er zaken spelen. Niemand doet vergeefs een beroep op de SP Bernheze. Onze mensen komen naar u toe en we luisteren. Maar de landelijke verkiezingen van  november 2023 hebben partijen in stelling gebracht die “het anders” willen doen. Wat dan? Dat is onduidelijk. Het mag nooit ten koste gaan van de mensen wat de SP Bernheze betreft. Bernheze blijft solidair met iedereen en sociaal voor iedereen. Zolang de SP meedoet!

Cor van Erp

SP Bernheze

Fractievoorzitter

Reactie toevoegen

U bent hier