h

SP Kinderlintjes Bernheze komen er aan en de burgemeester reikt ze uit.

9 september 2023

SP Kinderlintjes Bernheze komen er aan en de burgemeester reikt ze uit.

Foto: Jan Raaimakers

De SP Kinderlintjes komen er aan in Bernheze, voor de derde keer al weer. Het is nog een raadsel wie ze gaan krijgen. Bekend is al wel wie de onderscheidingen gaat uitreiken: burgemeester Antoine Walraven.  Alle inwoners kunnen mee nadenken over de vraag welk kind een lintje verdient. Gewoon omdat die jongen of dat meisje iets goeds gedaan heeft waarvan je denkt: ‘Goh, wat geweldig, dat verdient eigenlijk een lintje’. SP Kinderlintjes zijn bedoeld om die wensgedachte eens waar te maken, om kinderen eens in het zonnetje te zetten voor het goeds of moois dat ze gedaan hebben.  Aanmeldingen mogen tot 1 november naar de SP en die legt de voorstellen dan ter beoordeling voor aan een jury. De uitreiking van de Bernhezer kinderlintjes volgt op zaterdag 18 november op een magnifieke locatie: kasteel Heeswijk. Bij de eerste twee edities werden de lintjes uitgereikt door bedenkster Lilian Marijnissen en haar moeder Marianne. Bij die gelegenheden kregen de kinderen persoonlijke felicitatiebrieven van toenmalig burgemeester Marieke Moorman. Dit keer zal waarnemend burgemeester Antoine Walraven de uitreiking verzorgen. Hij heeft enthousiast zijn medewerking aan het kinderfeest toegezegd. Kent u een kind dat een kinderlintje verdient? Laat dit snel samen met de gegevens van het kind, een korte motivatie en een foto weten in een mailtje aan kinderlintjesbernheze@sp.nl .

Reactie toevoegen

U bent hier