h

SP Bernheze: Fijne vakantie 2023 voor Bernheze

14 juli 2023

SP Bernheze: Fijne vakantie 2023 voor Bernheze

Op donderdag 6 juli was de laatste vergadering van de gemeenteraad voor de  zomervakantie van 2023. Intussen is in Den Haag het kabinet Rutte 4 gevallen. Daarom begin na de vakantie een spannende periode. Met verkiezingen voor een nieuwe Tweede Kamer in november. Maar het is nu tijd voor de zomervakantie. Daar is ieder toch wel aan toe. De SP Bernheze wenst ieder een fijne vakantie 2023 toe. Blijft veilig en denk aan elkaar.

Zomer 2023

De zomer van 2023 blijft toch in het teken van het gevallen kabinet Rutte-4 staan. Daar ontkomen we niet aan. In november gaat Nederland weer stemmen. Na de zomervakantie komt de verkiezingscampagne op stoom. De SP Bernheze zal daar volop in meedoen. We willen naar een solidaire samenleving. Waarbij recht aan iedereen wordt gedaan. En vooral de grote problemen van het land oplossen. De energietransitie en de stikstofcrisis. Maar ook recht doen aan de aardgas-schade in Groningen en de slachtoffers van de toeslagenaffaire.  

Fijne vakantie 2023

De inwoners van Bernheze gaan genieten van de zomervakantie. Ieder op zijn of haar eigen manier. De SP Bernheze wenst alle inwoners van Bernheze een hele fijne zomervakantie toe. Rust lekker uit. Zorg voor ontspanning. Doe de dingen die je leuk vindt. Geniet van de mooie zomerse dagen. Pluk de dag. Verwen jezelf met een terrasje op zijn tijd. En denk daarbij vooral aan de lokale Bernhezer ondernemers. Kom gezond weer terug.

Jan Raaimakers

SP Bernheze

Afdelingsvoorzitter

Reactie toevoegen

U bent hier