h

SP Bernheze bezoekt IBN kwekerijen in Schaijk

2 december 2022

SP Bernheze bezoekt IBN kwekerijen in Schaijk

Op vrijdag 16 november bezocht de SP Bernheze de IBN kwekerijen in Schaijk. IBN is een sociale werkgever met speciale aandacht voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Dat gebeurt op diverse locaties in de regio. Een van die plekken is de kwekerij in Schaijk. Wat een fantastisch, professioneel stekbedrijf en wat een fijne medewerkers. Ook de leidinggevenden waren vol passie. Goed om te zien dat mensen kansen krijgen om volwaardig deel te nemen aan de samenleving.

Professioneel en met passie

De medewerker in de kwekerij werkt elke dag met planten. De kwekerijen van IBN staan bekend om de hoogwaardige producten die zij afleveren aan de kwekers. Knippen, steken, beworteling, afharding: het moet allemaal op elkaar afgestemd zijn om het juiste eindproduct te krijgen. Bij stekwerk geldt: we beginnen met topkwaliteit en zorgen ervoor die te behouden. Stek knippen is precisiewerk, waarbij de perfectionistische instelling van de medewerkers heel belangrijk is. Iedere medewerker wordt op zijn/haar waarde geschat. Op die manier zagen we dat het beste in mensen naar boven gehaald wordt. Dat is heel mooi om te zien. Er zijn ruime opleidingsmogelijkheden. Medewerkers kunnen deelnemen aan vakgerichte opleidingen en trainingen. Dit voor persoonlijke ontwikkeling via het zogenaamde IBN leerhuis. Via het programma “Lekker in je vel” zijn er legio cursussen en workshops op het gebied van gezond leven, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. De SP Bernheze is trots op IBN als partner voor onze gemeente. De mens staat voorop!

Jan Prinsen

SP Bernheze

Maatschappelijke zaken.

Reactie toevoegen

U bent hier