h

Kinderlintjes Bernheze weer in aantocht: Meld uw kanjer aan!

27 september 2022

Kinderlintjes Bernheze weer in aantocht: Meld uw kanjer aan!

Verdient jouw kind eigenlijk een lintje? Of je buurmeisje, je kleinzoon, je pupil? Meld dit dan aan voor een SP Kinderlintje. Misschien staat ook hij of zij binnenkort in de schijnwerpers in Kasteel Heeswijk.

Foto: Jan Raaijmakers

Voor de tweede keer komen de SP Kinderlintjes er aan in Bernheze. Net als vorig jaar is het de bedoeling om kinderen te prijzen voor de mooie, hartverwarmende dingen die ze doen. Van een jochie dat trouw boodschappen doet voor zijn oude oma tot een meisje dat een crossbaantje regelt voor haar buurt.

Vorig jaar ontvingen zeven kinderen zo’n leuke waardering. Het was een mooie happening in Kasteel Heeswijk. Ook dit jaar zwaait daar de poort open om de kinderen het deftige decor te geven dat ze verdienen. Het is zover op zaterdag 19 november, daags voor de dag van Rechten van het Kind.

Stuur de aanmelding naar kinderlintjesbernheze@sp.nl. Vermeld in deze mail uw naam, telefoonnummer, de naam van het kind die volgens u een lintje verdient en uiteraard de reden waarom.

Een kundige jury buigt zich over de aanmeldingen.

Hopelijk tot 19 november op kasteel Heeswijk!

Groetjes,

Mandy Jansen

Reactie toevoegen

U bent hier