h

SP Bernheze: Coalitie 2022-2026 is rond

19 mei 2022

SP Bernheze: Coalitie 2022-2026 is rond

Foto: Wim Roefs

Goed nieuws. De SP Bernheze gaat wederom meebesturen in Bernheze. Met de collega’s van Lokaal en het CDA heeft de SP Bernheze een bestuursovereenkomst gesloten. Dit keer in de vorm van een coalitieverklaring. Dat betekent dat er nog veel ruimte wordt geboden aan de samenleving en de andere politieke partijen. In het najaar van 2022 komt er dan een bestuursakkoord uit. Iedereen die het wil kan nog input leveren. Open en transparant. Dat is een vast waarde voor de SP Bernheze.

Open en Transparant

Samen met CDA en Lokaal heeft de SP Bernheze op donderdag 19 mei een persbericht uitgegeven. Daarin laten de drie samenwerkende partijen weten dat de coalitie voor 2022-2026 in Bernheze rond is. Een periode vanaf maart 2022 waarin in een goede onderlinge sfeer de afspraken voor de  komende 4 jaar gemaakt zijn. De SP Bernheze neemt voor de vierde keer op rij deel aan de coalitie. De SP komt wel met een sterk vernieuwde club aan de start. In de gemeenteraad hebben Mandy Jansen en Bianca van Beugen de plek overgenomen van Jan Prinsen en Jan Raaimakers. Rein van Moorselaar is na drie perioden (bijna 12 jaar) definitief gestopt als wethouder voor de SP. Maarten Everling neemt het wethouderschap namens de SP Bernheze op zich. De SP Bernheze dankt Rein, Jan en Jan bijzonder hartelijk voor de inzet de afgelopen jaren. De SP Bernheze gaat vol vertrouwen de toekomst in. De collegiale en prettige samenwerking met CDA en Lokaal zet de SP Bernheze voort. Met gezond verstand!

Cor van Erp

SP Bernheze

Fractievoorzitter

 

Reactie toevoegen

U bent hier