h

SP: Bedankt alle kiezers van jong tot oud

19 maart 2022

SP: Bedankt alle kiezers van jong tot oud

Foto: Wim Roefs

De SP wil alle inwoners van Bernheze die gestemd hebben hartelijk bedanken. Je stem laten gelden is van het allergrootste belang! Voor iedereen die op de SP Bernheze gestemd heeft is de dank van de SP dubbel. Voor de SP Bernheze komen Mandy Jansen, Bianca van Beugen en Cor van Erp in de gemeenteraad. Met de SP in de gemeenteraad, wordt er niet klakkeloos “ja” geknikt! De SP staat voor politieke en maatschappelijke activiteit. Want ook na 16 maart blijft de SP zichtbaar, bijvoorbeeld bij de supermarkten in de kernen.  

Opnieuw 3 zetels voor de SP

De afgelopen maanden waren voor het SP-team tropenmaanden. Naast de gebruikelijke activiteiten, onder moeilijke omstandigheden een grote inzet gepleegd voor de verkiezingscampagne. De folderaars liepen marathons om op tijd te bezorgen. Als het aan de SP ligt, besturen we verder in Bernheze. De SP Bernheze heeft verantwoording genomen de afgelopen 12 jaar. Dat blijven wij graag doen. De Inzet van de SP Bernheze is gericht op deelnemen aan de nieuwe coalitie van 2022 tot en met 2026. Veel goed werk is de afgelopen 12 jaar gedaan in Bernheze. Er blijven echter nog fikse klussen te klaren de komende jaren. Zeker op het gebied van de woningbouw is een inhaalslag dringend nodig. Daar zal de SP ook op inzetten. Maar verder is de energie-armoede, die er aan komt, een groot probleem voor veel gezinnen. Dat vraagt ook actie. De SP gaat aan de slag!

Jan Raaimakers

Voorzitter SP Bernheze

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier