h

SP Bernheze: De verkiezingsbel gaat klinken!

29 januari 2022

SP Bernheze: De verkiezingsbel gaat klinken!

Foto: Jan Raaimakers

Nog 6 weken te gaan. Dan mogen alle inwoners van 18+ naar de stembus. Een nieuwe gemeenteraad kiezen. De SP Bernheze doet mee. De SP kandidaten staan voor iedereen klaar. De SP wil graag verder met besturen van de gemeente. En vooral besturen met oog voor alle mensen. Van jong tot oud. Iedereen is belangrijk en verdient een plekje in de mooie gemeente Bernheze. De SP Bernheze wil de komende 4 jaar veel meer gaan doen samen met de inwoners. Bestuur niet “voor” de inwoners maar “door” de inwoners.

Maart 2022 verkiezingen

Op drie dagen mag iedereen van 18+ uit Bernheze naar de stembus. Dat is op 14, 15 en 16 maart aanstaande. De SP Bernheze doet mee met 40 kandidaten. Op de website van de SP Bernheze en op de SP Bernheze Facebookpagina stellen veel kandidaten van de SP zich voor. Neem daar eens een kijkje en maak kennis met de SP-ers. Op de website van de SP Bernheze staat het verkiezingsprogramma. Kijk er eens doorheen. Mochten er vragen zijn of onduidelijkheden, neem dan contact op met de SP Bernheze. De SP-ers staan iedereen graag te woord en/of maken een afspraak. De SP Bernheze kernpunten bij deze verkiezingen zijn: bouwen, zelfstandigheid, energiekosten en een sociaal beleid. Het moet om de mensen gaan blijft het belangrijke punt voor de SP Bernheze. Een sterke SP in de gemeenteraad van Bernheze is veel waard. De komende weken zal de SP ingaan op de kernpunten bouwen, wonen, zelfstandigheid, energie en sociaal.

Mandy Jansen

SP Bernheze

Kandidaat raadslid

Reactie toevoegen

U bent hier