h

SP: Steun de lokale ondernemers in Bernheze

24 mei 2020

SP: Steun de lokale ondernemers in Bernheze

Foto: SP Bernheze

Van verschillende kanten wordt gevraagd om te kopen bij lokale ondernemers. De SP Bernheze wil zich van harte aansluiten bij die oproep. In deze tijd van crisis door het coronavirus, valt er veel bedrijvigheid stil. Dat treft onze Bernhezer ondernemers direct. Een flink deel van de omzet kan wegvallen en dat heeft gevolgen. De ondernemer heeft wel uitgaven, maar geen of weinig inkomsten. Problemen met schulden liggen op de loer. Dus mocht u lokaal kunnen kopen in deze tijden, doe dat dan  in het belang van de lokale ondernemers.

Lokaal kopen, juist nu.

Kopen via internet is verleidelijk en makkelijk. In normale omstandigheden moeten onze ondernemers hier al tegen knokken. Maar nu worden ze dubbel getroffen door de coronacrisis. Vandaar dat de SP Bernheze zich aansluit bij de oproep om vooral lokaal te kopen. Op die manier kunnen inwoners de ondernemers tot steun zijn. Meer dan ooit is solidariteit met elkaar een kernwaarde. De SP is een partij die solidariteit als een belangrijk gegeven ziet. Zo kunnen mensen elkaar door moeilijke tijden heen helpen. Als iedereen daar een steentje aan wil bijdragen dan kunnen we samen de gevolgen van de crisis opvangen. Natuurlijk is niet alles op te lossen, maar alle kleine beetjes helpen toch, niet waar? Mocht u goede ideeën hebben om meer voor de lokale ondernemers te betekenen, dan horen we dat graag als SP. Samen komen we verder. Sociaal en solidair.

Jan Prinsen

Raadslid SP Bernheze

 

Reactie toevoegen

U bent hier