h

SP: Goede vakantie 2018 voor ieder

7 juli 2018

SP: Goede vakantie 2018 voor ieder

Foto: SP Bernheze

Op 5 juli was de laatste vergadering van de gemeenteraad voor de  zomervakantie. Enkele belangrijke besluiten zijn genomen. Er komt een zonnepark op Heesch-west. Duurzame energie voor 1.700 gezinnen! Een mooie stap richting een energieneutraal Bernheze. In Nistelrode worden nieuwe huizen gebouwd aan de Zwarte Molen. En de gemeente gaat serieus kijken naar de geluidsoverlast van de A-50 ter plekke. De financiële positie van Bernheze blijkt erg sterk, aldus de onafhankelijke accountant.

Zomer 2018

Het besturen na de verkiezingen van maart 2018 is goed op gang gekomen. Zeker met de besluiten die op 5 juli genomen zijn. Zonne-energie van eigen bodem. Woningbouw voor onze inwoners. Verder blijkt de financiële positie van Bernheze erg solide. Bernheze staat er goed voor. Lage schulden last en voldoende vermogen om eventuele risico’s op te vangen. Een gemeente als Bernheze met 30.000 inwoners kan zich prima zelfstandig redden blijkt iedere keer weer. De SP had het goed gezien in 2012 en 2015. Bernheze moet zelfstandig blijven en met niets en niemand gaan fuseren. Dat brengt enkel ellende met zich mee. Dat was ook de keuze van de bevolking in 2012! Ruim 2/3 deel van inwoners koos toen voor zelfstandig blijven. De mensen hadden het prima in de gaten. Kleinschalig en besturen dichtbij de inwoners. Dat werkt het beste.

Fijne vakantie 2018

Nu gaan we genieten van de zomervakantie. De SP Bernheze wenst alle inwoners van Bernheze een hele fijne zomervakantie toe. Rust lekker uit en kom gezond weer terug.

Cor van Erp

SP Bernheze

Reactie toevoegen

U bent hier