h

SP: Samenloop voor Hoop 2017

27 mei 2017

SP: Samenloop voor Hoop 2017

Foto: Wim Roefs

De SP afdeling Bernheze steunt van harte het initiatief SamenLoop voor Hoop dat op 10 en 11 juni wordt gehouden in Heesch. Liefst 137 teams hebben zich aangemeld. Leden van de SP Bernheze hebben zich bij diverse teams aangesloten. Zoals als alle deelnemers hebben onze mensen hun best gedaan om zoveel mogelijk in te zamelen voor het goede doel. Het is mooi om te zien dat velen zich inzetten voor de strijd tegen kanker. Vooral het bestuur van de actie verdient een grote pluim.

Lopen op 10 en 11 juni

Loop mee! Dat was de kreet waar alles mee begon. Iedereen kon een team van minimaal 10 en maximaal 20 personen met familie, buren of collega’s vormen. Inschrijven kostte € 15,-- per persoon. Hiervoor ontvangt elke deelnemer straks het speciale SamenLoop T-shirt en een Kaarsenzak voor de Kaars van Hoop. Deze Kaarsenzak kan iedere deelnemer thuis personaliseren en op een later tijdstip inleveren. De organisatie zorgt ervoor dat deze kaarsenzakken mét kaars op zaterdag 10 juni langs het parcours gezet worden. Daarnaast was eraan ieder team/teamlid een uitdaging. Een uitdaging om op allerlei creatieve manieren vooraf aan de SamenLoop zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek! Daar worden nu de laatste loodjes aan gelegd. De SP Bernheze is blij met het enthousiasme dat in de hele gemeenschap is ontstaan. Velen willen meedoen en zorgen dat de opbrengst zo hoog mogelijk wordt. De SP Bernheze wenst alle deelnemers veel succes op 10 en 11 juni!

Christa Kolman

Bestuurslid SP

Reactie toevoegen

U bent hier