h

SP: Rioolstijging huiseigenaren gecompenseerd!

19 december 2015

SP: Rioolstijging huiseigenaren gecompenseerd!

Foto: Wim Roefs

Enige weken terug meldde de SP Bernheze U een stijging van het riooltarief met 12%. De SP was tegen deze lastenverzwaring. De VVD was voor. De SP Bernheze kondigde direct aan dat er compensatie moest komen voor de mensen met een eigen huis. De SP stelde een compensatieregeling voor. Dit gebeurde in de gemeenteraadsvergadering van donderdag 17 december. Deze compensatie is aangenomen. Dankzij de SP krijgt iedere huiseigenaar geld terug.

12 Euro compensatie

De compensatie voor de sterk gestegen rioolheffing voor huiseigenaren is € 12,-- per gezin.

Alle gezinnen met een eigen huis krijgen dit extraatje in 2016. Alle beetjes helpen zeggen we dan bij de SP. Zo net voor de feestdagen toch nog een mooi berichtje. Voor veel gezinnen is dat welkom. De tijden zijn al zwaar genoeg voor iedereen. Dan met onverwachte stijgingen van lasten te maken krijgen is niet leuk. Maar dan is er altijd nog de SP die voor de mensen kiest. Het gaat tenslotte om de mensen. Laat dat helder zijn. En daar blijft de SP Bernheze zich ook voor inzetten.

Fijne feestdagen

Het jaar 2015 loopt ten einde. Een moeilijk jaar voor veel mensen, vooral zij die hulp en zorg nodig hadden. Bezuinigingen slaan diepe gaten in de verzorgingsstaat. De SP werkt op alle fronten hard om de problemen in de zorg aan te pakken. We gaan daar mee door in 2016. Voor nu wil de SP Bernheze afsluiten met iedereen in Bernheze fijne feestdagen toe te wensen. 

Cor van Erp

Fractievoorzitter SP

Reactie toevoegen

U bent hier