h

Stem SP: 18 maart komt eraan

7 maart 2015

Stem SP: 18 maart komt eraan

Foto: SP

Op 18 maart kunnen alle kiesgerechtigde inwoners van Bernheze naar de stembus. U kiest dan een nieuwe Eerste Kamer. Dat loopt via de verkiezingen voor de provincie. De SP wil via deze verkiezingen Nederland weer sociaal en leefbaar maken. Goede zorg en mensen aan het werk! De werkloosheid en de problemen in de zorg zijn veroorzaakt door dit kabinet. Reken af op 18 maart!

Het beleid van dit kabinet?

‘Het is onversneden rechts beleid. Onbegrijpelijk dat de PvdA daar ooit mee heeft kunnen instemmen. Ze zijn nu de uitvoerder van de neoliberale wensen van de VVD. Deze twee partijen zijn verantwoordelijk voor de staat van het land. De hoge werkloosheid, de aanhoudende crisis, het opheffen van de vrije artsenkeuze, de bezuinigingen op de ouderenzorg, de sluiting van sociale werkplaatsen, de  huurverhogingen, de groeiende kloof tussen arm en rijk, de grote vermogensverschillen, en ga zo maar door.’

18 maart

Op 18 maart kunt u afrekenen met dit beleid. Dan heeft iedere inwoner van Bernheze de kans een andere koers te kiezen. Dat kan door op een van de kandidaten van de SP te stemmen. Dan weet u zeker dat er iets gaat veranderen. De zorg wordt beter. Mensen krijgen weer hoop via een vaste baan. Ouderen in verzorgingshuizen worden weer met respect behandeld en komen niet in de kou te staan. De bonussen en andere uitwassen worden aangepakt. Woningbouwcorporaties gaan weer betaalbare huurhuizen bouwen. Tijd voor verandering. Tijd voor de SP.

Contact

Heeft u vragen of wilt u zaken aan de kaak stellen in Bernheze? Neem dan contact op met een van onze kerncontacten. Zij staan u bij met raad en daad. Toon van Vugt (tel. 0413-292870) voor Heeswijk, Dinther, Loosbroek en Vorstenbosch. Christa Kolman (tel. 0412-451398) voor Heesch en Nistelrode.

Cor van Erp

SP Lijst 4 nr. 21

Reactie toevoegen

U bent hier