h

SP: Geweldig resultaat in Bernheze!

22 maart 2015

SP: Geweldig resultaat in Bernheze!

Foto: SP

Op woensdag 18 maart waren de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Op 1 mei gaan de Provinciale Staten dan ook nog de Eerste Kamer kiezen. Kortom erg belangrijk om dan een sterke SP te hebben. In Bernheze deed de SP het geweldig op woensdag 18 maart. Liefst 20,5% van de kiezers in Bernheze stemde op de SP. Daarvoor erg veel dank aan de kiezers! De SP blijft zich inzetten voor de mensen. Het gaat tenslotte om de mensen.

Bernheze 20,5%

Met 20,5% van de stemmen was de SP in Bernheze op woensdag 18 maart de tweede partij in de gemeente. Een duidelijk signaal van de kiezers. Ze zijn VVD en PvdA beleid zat in Bernheze. De mensen willen dat er andere keuzes gemaakt worden. Vooral voor onze ouderen, zieken en mensen met een beperking moeten we goed blijven zorgen. Als we willen dat mensen langer thuis wonen, moeten we dat wel mogelijk maken. Verwaarlozing en vereenzaming dreigt als we klakkeloos gaan schrappen in zorguren. De keukentafelgesprekken die de SP voerde waren een duidelijk signaal. Mensen begrijpen dat niet alles kan. Maar zorgvuldigheid is hier het sleutelwoord. De kiezer in Bernheze geeft dat duidelijk aan, door zo massaal op de SP te stemmen op 18 maart. Een signaal aan de SP om met verhoogde inzet te blijven kiezen voor solidariteit en eerlijk delen. De SP blijft in Bernheze midden in de samenleving staan. We zoeken u steeds op bij de supermarkten om uw mening te vragen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u zaken aan de kaak stellen in Bernheze? Neem dan contact op met een van onze kerncontacten. Zij staan u bij met raad en daad. Toon van Vugt (tel. 0413-292870) voor Heeswijk, Dinther, Loosbroek en Vorstenbosch. Christa Kolman (tel. 0412-451398) voor Heesch en Nistelrode.

Geert van der Wielen

Campagneleider verkiezingen

 

Reactie toevoegen

U bent hier