h

SP: politiek even rust, maar ….

12 juli 2014

SP: politiek even rust, maar ….

Bernheze sloot ook 2013 af met een positief saldo. De SP is zeer content met de jaarrekeningen 2010 t/m 2013. Als we de afboekingen op de bouwgrond buiten beschouwing laten, ieder jaar meer dan 1 miljoen over! Keurig dus. Nu mogen we van de vakantie gaan genieten. Daarna is er werk aan de winkel. Participatiewet, jeugdzorg en WMO. Drie dossiers voor 2015. Die moeten voorbereid worden!

Vakantie 2014

De eerste maanden van 2014 zitten erop. Belangrijke maanden. De kiezer heeft de SP beloond met een extra zetel (4) in de gemeenteraad van Bernheze. Rein van Moorselaar bleef aan als wethouder. Kortom: voorzetting van succesvol beleid. Financieel gezond. Op tijd de verliezen op de bouwgronden weggewerkt. Geen grote projecten gestart vanaf 2010. Sober en zuinig beleid, precies zoals de SP dat wil. Want het geld zullen we de komende periode hard nodig hebben. De zorg in Bernheze moet op peil blijven. Daar hebben de inwoners recht op. Maar ook werkgelegenheid is nodig. Veel mensen zijn hun baan kwijt. Jongeren komen niet aan de slag. Dat kan niet langer. Samen met onderwijs en bedrijfsleven gaat Bernheze aan de slag. Aansluiting van de Agrifood Capital regio was van belang. Daar worden projecten gestart die werk opleveren. Geen woorden maar daden! Maar nu eerst even genieten van de vakantie. Het redactieteam van de SP is eraan toe. Wij wensen alle inwoners van Bernheze een hele mooie vakantie 2014 toe. In september is de SP terug met politieke artikelen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u zaken aan de kaak stellen in Bernheze? Neem dan contact op met een van onze kerncontacten. Zij staan u bij met raad en daad. Toon van Vugt (tel. 0413-292870) voor Heeswijk, Dinther, Loosbroek en Vorstenbosch. Christa Kolman (tel. 0412-451398) voor Heesch en Nistelrode.

Frenky Heurkens

Voorzitter SP Bernheze

 

Reactie toevoegen

U bent hier